Averlose Houtweg 18
7431 PK  Diepenveen
Tel. 0570-672333 info@groenberegening.nl

Onze diensten en producten

Beregening installatie

Irrigatie en beregening in uw tuin

Wij verzorgen alle mogelijk irrigatie-, sproei- en beregeningsinstallaties in uw tuin.Voor de aanleg hebben we de beschikking over speciale grondverzetmachines.

Wij werken met topmerken als Rain Bird/Hunther.
Wij zijn gewend om zowel in kleine als in grote tuinen te werken en zijn erop gericht schade aan de bestaande tuin tot het minimum te beperken.

Wij beheersen de nieuwe technieken van leidingen leggen onder terrassen, paden en perken, door gebruik te maken van een luchtraket.

Leidingen kunnen naar wens worden aangelegd met een sleuvenfrees, graafmachine of een trilnaald.

Alle beregeningsinstallaties worden op maat gemaakt.

Bekijk voorbeelden

Waterinstallaties voor sport-, golf- en tennisvelden

Wij verzorgen drainage en beregeningsinstallaties voor alle soorten sportvelden.

Onze installaties zijn voorzien van de laatste technologi├źn en gericht op een laag energieverbruik.

Waterbronnen, spuiten - boren - pulzen

Wij verzorgen het aanleggen van een waterbron in uw tuin of op uw bedrijf. Er zijn verschillende boortechnieken waarvan wij gebruik kunnen maken, zoals: spuiten, boren of pulzen.

Indien gewenst verzorgen we voor u een waterbroninstallatie voor eigen gebruik. Wij onderzoeken en verzorgen de kwaliteit van het opgepompte bronwater.

Voor het op kwaliteit brengen van bronwater door ontkalking of ontijzering, hebben wij de middelen, mogelijkheden en ervaring.

Paardenbak besproeiingen en drainage

In ons bedrijf is de ervaring en kennis aanwezig voor het besproeien van paardenbakken en maneges, vaak in combinatie met drainage. We maken hierbij gebruik van energiezuinige pompen.

Wij hebben ervaring met het aanleggen van een hydrofoor met rondpompsysteem.

Bekijk voorbeelden

Dakkoeling

Ons bedrijf installeert milieuvriendelijke waterinstallaties voor de koeling van gebouwen door middel van sproei-installaties op het dak en langs wanden.

Deze koeling is energiezuinig en kostenbesparend.

Vijveraanleg

Wij beheersen de oplossingen om door middel van waterbeheersingsinstallaties, voor een goede kwaliteit van uw vijverwater te zorgen. Wij zijn in staat uw vijverwater op kwaliteit te testen en door middel van natuurlijke of technische aanpassingen te behandelen.

Installeren van fonteinen, pompen en vijververlichting

Wij installeren alle soorten en maten fonteinen en vijverpompen voor verfraaiing van uw tuin. Wij zijn leverancier van o.a. de topmerken Pedrollo, Dab en Grundfors waterpompen.

Bekijk foto's

Aanleg tuinverlichting
buitenverlichting

Buitenverlichting is sfeervol, handig en een doeltreffend middel om inbrekers af te schrikken. Achtereekte is gespecialiseerd in het aanleggen van alle mogelijke soorten tuin- en vijververlichting. Wij laten uw buitenverlichting automatisch in- en uitschakelen doormiddelen van tijdschakelaars of bewegingssensoren.